Det blir en del spørsmål etter hvert som jeg ønsker å svare på. Det vil jeg prøve å gjøre her på denne siden, slik at de som besøker siden kan se både spørsmålene og svarene.

Om rekkefølgen på opprykkelsen og den store trengsel.

 

Har spørsmål ad. rekkefølgen på trengselstiden og opprykkelsen?

 
 
Det er egentlig underlig at dette spørsmålet i det hele tatt kommer opp. Det er jo ganske logisk at dersom det skal bli en trengselstid for Jakob, slik det står, må jo Jakob være tilstede. Med Jakob menes det oss troende. Dersom vi er borte blir det jo ingen trengsel, skjønner? Hvem skal Antikrist forfølge dersom vi er borte?
En av årsakene er nok at noen frykter trengsel, og ønsker å være borte før den kommer. Dersom du leser Min studie Bortrykkelsen vil du få et enda bedre innblikk i hva Bibelen sier.
bortrykkesesteorien er av nyere opprinnelse, nemlig i 1890 årene hos Plymouth brødrene i Storbritania.
En annen årsak til forvillelsen er antagelig at folk blander samme den store trengsel og Guds vredesdom. Også under Guds vredesdom, som kommer rett etter den store trengsel, er vi som overlever den storre trengsel tilstede. Men Guds vredesdom rammer ikke de utvalgte retferdige. Sammenlikn med Israels folk i Gosen under Guds undere mot Egypt.
Altså: ingen trengsel uten Guds folk tilstede. Jesus kommer på den siste dag av tiden og utsletter de ugudelige og tar de rettferdige med seg, altså på den ytterste dag.
Mvh Ove K
 
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Sverre Jahnsen | Svar 09.08.2015 22.55

Bare et lite spørsmål:
Jeg har tidligere hørt at Jakob - Israel - var en betegnelse på hele jødefolket.
Hvor i bibelen er Jakob brukt om de troende ?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.08 | 22:41

Takk for en våken og opplyst webside! Jeg vil opplyse om og invitere alle lesere til den profetiske menigheten Prayer House i Halden! Her er det samsvar!

...
15.01 | 15:40

Se Bloggen.

...
13.01 | 23:56

Det er en bortrykkelse av først de døde i kristus, så kommer englene og henter de hellige og vi samles i skyen for å møte Kristus. En blir tatt med en annen ik

...
13.01 | 23:14

Bortrykkelsen i Matt. 24, 30 og de skal se Menneskesønnen komme på himmelens skyer med stor makt og herlighet. 31 Når basunen lyder, skal han sende ut sine engler, og de skal samle hans utvalgte fra de fire verdenshjørner, fra himmelens ene ende til den

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE