Det blir en del spørsmål etter hvert som jeg ønsker å svare på. Det vil jeg prøve å gjøre her på denne siden, slik at de som besøker siden kan se både spørsmålene og svarene.

Blodmånene

Fikk et spørsmål om Blodmånen. Har gjort litt research og funnet ut følgende:

Sola, månen og jorda stiller seg på rett linje og sørger for at skyggen av jorda treffer månen.

Månen forsvinner ikke når jorda blokkerer for sola, men endrer farge fordi den blir indirekte opplyst. Sollys som passerer gjennom jordatmosfæren spres og bøyes, slik at de lengste bølgelengdene - som oransje eller rødt - treffer månen og reflekteres tilbake til oss. Dette fenomenet har skjedd utallige ganger siden himmellegemene ble skapt. Det er ikke noe nytt.  En grei forklaring på fenomenet.

 

Jeg ser at mange vil ha dette til å være en endetidsbegivenhet, eller endetids tegn, og bruker det for hva det er verdt. Det er rett at Bibelen forteller om at månen skal bli til blod, men da skal samtidig også solen bli formørket og stjernene skal slutte å lyse. Men mye skal skje før det inntreffer. Det begynner ikke med en blodrød måne. Den store trengsel skal komme først, og den tror jeg absolutt vi vil merke, vi som lyder Gud og Hans ord. Så tømmer Gud sitt vredesbeger utover jorden og over de som bærer dyrets merke. Store plager og pinsler for dem. Så kommer den store dagen da jorden skal brenne og sol og måne formørkes og stjernene ikke synes. Jeg tror derfor det er helt feil å ta denne måneformørkelsen til inntekt for dem som gjerne vil oppvigle og skremme mennesker. Det blir ikke frelse av slikt. Det oppnås ikke lydighet mot Gud av slike fantasier.

På den andre siden er det viktig for oss mennesker som tror og lyder Guds vilje å legge enda mer av oss selv tilside så Gud kan få bruke oss i Sitt arbeide nå i disse tider. Det er vel ingen tvil at vi er nærmere Jesu komme nå enn tidligere.

Kjære leser, bruk Bibelen og dens profetier, se om det du hører stemmer med det skrevne Ord før du lar deg skremme.

Ove K

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.01 | 23:04

Denne nettsiden nullstiller nåden. Dette er ikke kristendom! "Av nåde ER dere frelst, ved TRO" (Ef. 2, 8) og "satt i himmelen med ham" (v.6).

...
31.01 | 17:18

Babylons fall er beskr. i Åp.18v24 gir mening med Luk.3.33 Fremstilt i Esek.23.1-6 og er kledd i purpur i likhet med skjøgen Babylon i Åp.18. Nebuk se Dan 4.22

...
15.01 | 18:49

Takk for en mektig åpenbaring av lov og nåde. Eminent skrevet !

...
11.01 | 07:29

Jeg tror på skapelsen, med evolusjonen som viktig verktøy. Koranen skriver 6 perioder... Mormonerne at dagene var i himmelen, men må manifisteres her på jorden

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE