Det blir en del spørsmål etter hvert som jeg ønsker å svare på. Det vil jeg prøve å gjøre her på denne siden, slik at de som besøker siden kan se både spørsmålene og svarene.

Tekst

Så var det bortrykkelsen enda en gang. kommenteren lyder: Det er en bortrykkelse av først de døde i kristus, så kommer englene og henter de hellige og vi samles i skyen for å møte Kristus.

Dette peker til  1 Tess 4,15-17 hvor det står:

For dette sier vi eder med et ord av Herren at vi som lever, som blir tilbake inntil Herren kommer, skal ingenlunde komme i forveien for de hensovede; for Herren selv skal komme ned fra himmelen med et bydende rop, med overengels røst og med Guds basun, og de døde i Kristus skal først opstå; derefter skal vi som lever, som blir tilbake, sammen med dem rykkes i skyer op i luften for å møte Herren, og så skal vi alltid være med Herren.

altså skal ikke noe komme i forveien for noen andre. Vi (de troende) skal alle møte Kristus samtidig enten vi er levende eller døde på det tidspunktet det store skjer.

de som blir tilbake er de urettferdige, de som ikke er blitt retferdiggjort ved troen på Kristus.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.01 | 07:29

Jeg tror på skapelsen, med evolusjonen som viktig verktøy. Koranen skriver 6 perioder... Mormonerne at dagene var i himmelen, men må manifisteres her på jorden

...
11.01 | 07:14

450 fot er 137 meter. Det var kjemper etter vannflommen. Det må handle om mektige mennesker med spesielle egenskaper. Se Nebukadnesar, Bill Gates mm, gigantene

...
22.11 | 21:09

Hei, ja loven er den samme evigvarende Guds vilje. Den er fornyet med et bedre bekreftelsen ideell.

...
22.10 | 12:07

Ser ikke hva som skal være forskjellen her. Høres ut som begge to egentlig er det samme.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE